Emoji Fransk liljaEmojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji fransk lilja

Här hittar du emojin fransk lilja avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin fransk lilja hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just fransk lilja finns det dock inte några varianter till.

Emoji fransk lilja på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin fransk lilja heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Fleur-de-lis
🇳🇴 Norska: Fransk lilje
🇩🇰 Danska: Fransk lilje
🇫🇮 Finska: Ranskan lilja

Kopiera och använd emoji fransk lilja

Om du vill kopiera emojin fransk lilja för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji fransk lilja kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji fransk lilja

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   269C

HTML-kod:   ⚜

Andra emojis i gruppen "symboler"