Emoji 7️⃣ - Tangent 7

7️⃣

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 7️⃣

Emojin tangent 7 hör till gruppen symboler, och är därför en symbol för någonting. Vanligen brukar emojins namn avslöja vad den är en symbol för, men om det inte hjälper kan man även få ledtrådar genom att kolla på emojins engelska originalnamn, som är keycap 7.


Info om emoji tangent 7

Här kan du läsa mer om emojin 7️⃣. Den huvudgrupp som emojin tangent 7 hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 304 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just tangent 7 finns det dock inte några varianter till.


Emoji tangent 7 på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Keycap 7
🇳🇴 Norska: Tast med tallet sju
🇩🇰 Danska: 7 på numerisk blok
🇫🇮 Finska: Näppäin seitsemän


Kopiera och använd emoji 7️⃣

Om du vill kopiera emojin tangent 7 för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   0037 FE0F 20E3

HTML-kod:   7️⃣


Andra emojis i gruppen "symboler"