Emoji Manssymbol

🚹

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji manssymbol

Här hittar du emojin manssymbol avbildad i stor storlek. Emojin manssymbol hör till de interna emojigrupperna Pride och HBTQ, Fars dag, Internationella mansdagen.  Den huvudgrupp som emojin manssymbol hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just manssymbol finns det dock inte några varianter till.

Emoji manssymbol på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin manssymbol heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Mens symbol
🇳🇴 Norska: Herresymbol
🇩🇰 Danska: Mandetegn
🇫🇮 Finska: Miesten symboli

Kopiera och använd emoji manssymbol

Om du vill kopiera emojin manssymbol för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji manssymbol kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji manssymbol

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F6B9

HTML-kod:   🚹

Andra emojis i gruppen "symboler"