Emoji StoppsymbolEmojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji stoppsymbol

Här hittar du emojin stoppsymbol avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin stoppsymbol hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just stoppsymbol finns det dock inte några varianter till.

Emoji stoppsymbol på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin stoppsymbol heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Square for stop
🇳🇴 Norska: Stopp-symbol
🇩🇰 Danska: Stop-symbol
🇫🇮 Finska: Seissymboli

Kopiera och använd emoji stoppsymbol

Om du vill kopiera emojin stoppsymbol för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji stoppsymbol kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji stoppsymbol

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   23F9

HTML-kod:   ⏹

Andra emojis i gruppen "symboler"