Emoji Spelkort med svart joker

🃏

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji spelkort med svart joker

Här hittar du emojin spelkort med svart joker avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin spelkort med svart joker hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just spelkort med svart joker finns det dock inte några varianter till.

Emoji spelkort med svart joker på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin spelkort med svart joker heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Joker
🇳🇴 Norska: Joker
🇩🇰 Danska: Joker
🇫🇮 Finska: Jokeri

Kopiera och använd emoji spelkort med svart joker

Om du vill kopiera emojin spelkort med svart joker för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji spelkort med svart joker kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji spelkort med svart joker

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F0CF

HTML-kod:   🃏

Andra emojis i gruppen "symboler"