Emoji Skorpion (stjärntecken)Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji skorpion (stjärntecken)

Här hittar du emojin skorpion (stjärntecken) avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin skorpion (stjärntecken) hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just skorpion (stjärntecken) finns det dock inte några varianter till.

Vad betyder ♏?

Denna emoji är tänkt att representera stjärntecknet Skorpionen inom astrologin, om ni är intresserade av horoskopet idag kan ni klicka er vidare här dagens horoskop skorpionen.

Emoji skorpion (stjärntecken) på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin skorpion (stjärntecken) heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Scorpius
🇳🇴 Norska: Skorpionen
🇩🇰 Danska: Skorpionen stjernetegn
🇫🇮 Finska: Skorpioni horoskooppimerkki

Kopiera och använd emoji skorpion (stjärntecken)

Om du vill kopiera emojin skorpion (stjärntecken) för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji skorpion (stjärntecken) kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji skorpion (stjärntecken)

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   264F

HTML-kod:   ♏

Andra emojis i gruppen "symboler"