Emoji Uppåt- och nedåtpekande pilar i en öppen cirkel medurs

🔃

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji uppåt- och nedåtpekande pilar i en öppen cirkel medurs

Här hittar du emojin uppåt- och nedåtpekande pilar i en öppen cirkel medurs avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin uppåt- och nedåtpekande pilar i en öppen cirkel medurs hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just uppåt- och nedåtpekande pilar i en öppen cirkel medurs finns det dock inte några varianter till.

Emoji uppåt- och nedåtpekande pilar i en öppen cirkel medurs på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin uppåt- och nedåtpekande pilar i en öppen cirkel medurs heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Clockwise downwards and upwards open circle arrows
🇳🇴 Norska: Vertikale piler med klokken
🇩🇰 Danska: Lodrette pile med uret
🇫🇮 Finska: Myötäpäiväiset pystysuuntaiset nuolet

Kopiera och använd emoji uppåt- och nedåtpekande pilar i en öppen cirkel medurs

Om du vill kopiera emojin uppåt- och nedåtpekande pilar i en öppen cirkel medurs för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji uppåt- och nedåtpekande pilar i en öppen cirkel medurs kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji uppåt- och nedåtpekande pilar i en öppen cirkel medurs

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F503

HTML-kod:   🔃

Andra emojis i gruppen "symboler"