Emoji 🔃 - Uppåt- och nedåtpekande pilar i en öppen cirkel medurs

🔃

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🔃

Emojin uppåt- och nedåtpekande pilar i en öppen cirkel medurs hör till gruppen symboler, och är därför en symbol för någonting. Vanligen brukar emojins namn avslöja vad den är en symbol för, men om det inte hjälper kan man även få ledtrådar genom att kolla på emojins engelska originalnamn, som är clockwise downwards and upwards open circle arrows.


Statistik för emoji 🔃

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 🔃 ("uppåt- och nedåtpekande pilar i en öppen cirkel medurs"), ligger på plats 1276 av alla 1870 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 🔃 är januari, senast hade den ungefär 30 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är februari. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 🔃.


Info om emoji uppåt- och nedåtpekande pilar i en öppen cirkel medurs

Här kan du läsa mer om emojin 🔃. Den huvudgrupp som emojin uppåt- och nedåtpekande pilar i en öppen cirkel medurs hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1869 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just uppåt- och nedåtpekande pilar i en öppen cirkel medurs finns det dock inte några varianter till.


Emoji uppåt- och nedåtpekande pilar i en öppen cirkel medurs på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Clockwise downwards and upwards open circle arrows
🇳🇴 Norska: Vertikale piler med klokken
🇩🇰 Danska: Lodrette pile med uret
🇫🇮 Finska: Myötäpäiväiset pystysuuntaiset nuolet


Kopiera och använd emoji 🔃

Om du vill kopiera emojin uppåt- och nedåtpekande pilar i en öppen cirkel medurs för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F503

HTML-kod:   🔃


Andra emojis i gruppen "symboler"