Emoji Stor orange romb

🔶

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji stor orange romb

Här hittar du emojin stor orange romb avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin stor orange romb hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just stor orange romb finns det dock inte några varianter till.

Emoji stor orange romb på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin stor orange romb heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Large orange diamond
🇳🇴 Norska: Stor oransje diamantform
🇩🇰 Danska: Stor orange diamant
🇫🇮 Finska: Suuri oranssi vinoneliö

Kopiera och använd emoji stor orange romb

Om du vill kopiera emojin stor orange romb för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji stor orange romb kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji stor orange romb

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F536

HTML-kod:   🔶

Andra emojis i gruppen "symboler"