Emoji Vit kraftig bockmarkeringEmojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji vit kraftig bockmarkering

Här hittar du emojin vit kraftig bockmarkering avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin vit kraftig bockmarkering hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just vit kraftig bockmarkering finns det dock inte några varianter till.

Emoji vit kraftig bockmarkering på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin vit kraftig bockmarkering heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: White heavy check mark
🇳🇴 Norska: Hake 2
🇩🇰 Danska: Hak
🇫🇮 Finska: Valintamerkki

Kopiera och använd emoji vit kraftig bockmarkering

Om du vill kopiera emojin vit kraftig bockmarkering för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji vit kraftig bockmarkering kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji vit kraftig bockmarkering

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   2705

HTML-kod:   ✅

Andra emojis i gruppen "symboler"