Emoji Uppåt- och nedåtpekande pilar i en öppen cirkel moturs

🔄

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji uppåt- och nedåtpekande pilar i en öppen cirkel moturs

Här hittar du emojin uppåt- och nedåtpekande pilar i en öppen cirkel moturs avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin uppåt- och nedåtpekande pilar i en öppen cirkel moturs hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just uppåt- och nedåtpekande pilar i en öppen cirkel moturs finns det dock inte några varianter till.

Emoji uppåt- och nedåtpekande pilar i en öppen cirkel moturs på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin uppåt- och nedåtpekande pilar i en öppen cirkel moturs heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Anticlockwise downwards and upwards open circle arrows
🇳🇴 Norska: Piler mot klokken
🇩🇰 Danska: Pile mod uret
🇫🇮 Finska: Vastapäiväiset nuolet

Kopiera och använd emoji uppåt- och nedåtpekande pilar i en öppen cirkel moturs

Om du vill kopiera emojin uppåt- och nedåtpekande pilar i en öppen cirkel moturs för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji uppåt- och nedåtpekande pilar i en öppen cirkel moturs kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji uppåt- och nedåtpekande pilar i en öppen cirkel moturs

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F504

HTML-kod:   🔄

Andra emojis i gruppen "symboler"