Emoji Inmatningssymbol för latinska versala bokstäver

🔠

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji inmatningssymbol för latinska versala bokstäver

Här hittar du emojin inmatningssymbol för latinska versala bokstäver avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin inmatningssymbol för latinska versala bokstäver hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just inmatningssymbol för latinska versala bokstäver finns det dock inte några varianter till.

Emoji inmatningssymbol för latinska versala bokstäver på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin inmatningssymbol för latinska versala bokstäver heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Input symbol for latin capital letters
🇳🇴 Norska: Inndatasymbol for store bokstaver
🇩🇰 Danska: Indtastningssymbol for store bogstaver
🇫🇮 Finska: Syöttösymboli isoille kirjaimille

Kopiera och använd emoji inmatningssymbol för latinska versala bokstäver

Om du vill kopiera emojin inmatningssymbol för latinska versala bokstäver för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji inmatningssymbol för latinska versala bokstäver kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji inmatningssymbol för latinska versala bokstäver

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F520

HTML-kod:   🔠

Andra emojis i gruppen "symboler"