Emoji Upp- och nedåtpil

↕️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji upp- och nedåtpil

Här hittar du emojin upp- och nedåtpil avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin upp- och nedåtpil hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just upp- och nedåtpil finns det dock inte några varianter till.

Emoji upp- och nedåtpil på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin upp- och nedåtpil heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Up down arrow
🇳🇴 Norska: Pil opp og ned
🇩🇰 Danska: Pil op/ned
🇫🇮 Finska: Nuoli ylös ja alas

Kopiera och använd emoji upp- och nedåtpil

Om du vill kopiera emojin upp- och nedåtpil för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji upp- och nedåtpil kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji upp- och nedåtpil

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   2195 FE0F

HTML-kod:   ↕️

Andra emojis i gruppen "symboler"