Emoji Nordöst-pil

↗️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji nordöst-pil

Här hittar du emojin nordöst-pil avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin nordöst-pil hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just nordöst-pil finns det dock inte några varianter till.

Emoji nordöst-pil på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin nordöst-pil heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: North east arrow
🇳🇴 Norska: Pil opp og til høyre
🇩🇰 Danska: Pil op og til højre
🇫🇮 Finska: Nuoli yläoikealle

Kopiera och använd emoji nordöst-pil

Om du vill kopiera emojin nordöst-pil för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji nordöst-pil kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji nordöst-pil

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   2197 FE0F

HTML-kod:   ↗️

Andra emojis i gruppen "symboler"