Emoji Kraftigt utropsteckenEmojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji kraftigt utropstecken

Här hittar du emojin kraftigt utropstecken avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin kraftigt utropstecken hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kraftigt utropstecken finns det dock inte några varianter till.

Emoji kraftigt utropstecken på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin kraftigt utropstecken heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Exclamation mark
🇳🇴 Norska: Rødt utropstegn
🇩🇰 Danska: Rødt udråbstegn
🇫🇮 Finska: Punainen huutomerkki

Kopiera och använd emoji kraftigt utropstecken

Om du vill kopiera emojin kraftigt utropstecken för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji kraftigt utropstecken kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji kraftigt utropstecken

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   2757

HTML-kod:   ❗

Andra emojis i gruppen "symboler"