Emoji ❗ - Kraftigt utropsteckenEmojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder ❗

Emojin kraftigt utropstecken hör till gruppen symboler, och är därför en symbol för någonting. Vanligen brukar emojins namn avslöja vad den är en symbol för, men om det inte hjälper kan man även få ledtrådar genom att kolla på emojins engelska originalnamn, som är heavy exclamation mark symbol.


Info om emoji kraftigt utropstecken

Här kan du läsa mer om emojin ❗. Den huvudgrupp som emojin kraftigt utropstecken hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 299 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kraftigt utropstecken finns det dock inte några varianter till.


Emoji kraftigt utropstecken på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Heavy exclamation mark symbol
🇳🇴 Norska: Rødt utropstegn
🇩🇰 Danska: Rødt udråbstegn
🇫🇮 Finska: Punainen huutomerkki


Kopiera och använd emoji ❗

Om du vill kopiera emojin kraftigt utropstecken för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   2757

HTML-kod:   ❗


Andra emojis i gruppen "symboler"