Emoji Vit kvadratknapp

🔳

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji vit kvadratknapp

Här hittar du emojin vit kvadratknapp avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin vit kvadratknapp hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just vit kvadratknapp finns det dock inte några varianter till.

Emoji vit kvadratknapp på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin vit kvadratknapp heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: White square button
🇳🇴 Norska: Kvadratisk hvit knapp
🇩🇰 Danska: Hvid kvadratisk knap
🇫🇮 Finska: Valkoinen neliöpainike

Kopiera och använd emoji vit kvadratknapp

Om du vill kopiera emojin vit kvadratknapp för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji vit kvadratknapp kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji vit kvadratknapp

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F533

HTML-kod:   🔳

Andra emojis i gruppen "symboler"