Emoji Vitt ornamentalt frågeteckenEmojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji vitt ornamentalt frågetecken

Här hittar du emojin vitt ornamentalt frågetecken avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin vitt ornamentalt frågetecken hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just vitt ornamentalt frågetecken finns det dock inte några varianter till.

Emoji vitt ornamentalt frågetecken på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin vitt ornamentalt frågetecken heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: White question mark ornament
🇳🇴 Norska: Hvitt spørsmålstegn
🇩🇰 Danska: Hvidt spørgsmålstegn
🇫🇮 Finska: Valkoinen kysymysmerkki

Kopiera och använd emoji vitt ornamentalt frågetecken

Om du vill kopiera emojin vitt ornamentalt frågetecken för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji vitt ornamentalt frågetecken kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji vitt ornamentalt frågetecken

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   2754

HTML-kod:   ❔

Andra emojis i gruppen "symboler"