Emoji 📵 - Mobiltelefoner förbjudna

📵

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 📵

Emojin mobiltelefoner förbjudna hör till gruppen symboler, och är därför en symbol för någonting. Vanligen brukar emojins namn avslöja vad den är en symbol för, men om det inte hjälper kan man även få ledtrådar genom att kolla på emojins engelska originalnamn, som är no mobile phones.


Statistik för emoji 📵

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 📵 ("mobiltelefoner förbjudna"), ligger på plats 1407 av alla 1870 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 📵 är december, senast hade den ungefär 30 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är maj. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 📵.


Info om emoji mobiltelefoner förbjudna

Här kan du läsa mer om emojin 📵. Emojin mobiltelefoner förbjudna hör till den interna emojigruppen Chanukka.  Den huvudgrupp som emojin mobiltelefoner förbjudna hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1869 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just mobiltelefoner förbjudna finns det dock inte några varianter till.


Emoji mobiltelefoner förbjudna på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: No mobile phones
🇳🇴 Norska: Mobiltelefon ikke tillatt
🇩🇰 Danska: Ingen mobiltelefoner
🇫🇮 Finska: Ei matkapuhelimia


Kopiera och använd emoji 📵

Om du vill kopiera emojin mobiltelefoner förbjudna för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F4F5

HTML-kod:   📵


Andra emojis i gruppen "symboler"