Emoji Vänster- och högerpil

↔️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji vänster- och högerpil

Här hittar du emojin vänster- och högerpil avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin vänster- och högerpil hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just vänster- och högerpil finns det dock inte några varianter till.

Emoji vänster- och högerpil på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin vänster- och högerpil heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Left right arrow
🇳🇴 Norska: Venstrehøyrepil
🇩🇰 Danska: Venstre-/højrepil
🇫🇮 Finska: Vasemmalle ja oikealle osoittava nuoli

Kopiera och använd emoji vänster- och högerpil

Om du vill kopiera emojin vänster- och högerpil för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji vänster- och högerpil kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji vänster- och högerpil

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   2194 FE0F

HTML-kod:   ↔️

Andra emojis i gruppen "symboler"