Emoji ⚣ - Dubbel manssymbol (gay-/homosymbol)Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder ⚣

Denna emoji föreställer två manssymboler som har flätats samman till en symbol, och är tänkt att symbolisera manlig homosexualitet.


Info om emoji dubbel manssymbol (gay-/homosymbol)

Här kan du läsa mer om emojin ⚣. Emojin dubbel manssymbol (gay-/homosymbol) hör till de interna emojigrupperna Pride och HBTQ, Fars dag, Internationella mansdagen.  Den huvudgrupp som emojin dubbel manssymbol (gay-/homosymbol) hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 299 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just dubbel manssymbol (gay-/homosymbol) finns det dock inte några varianter till.


Emoji dubbel manssymbol (gay-/homosymbol) på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Doubled male sign (gay symbol)
🇳🇴 Norska: Dobbelt mannlige tegn (homofil symbol)
🇩🇰 Danska: Dobbelt mandlige tegn (homoseksuelt symbol)
🇫🇮 Finska: Kaksinkertainen miesten symboli (homo-symboli)


Kopiera och använd emoji ⚣

Om du vill kopiera emojin dubbel manssymbol (gay-/homosymbol) för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   26A3

HTML-kod:   ⚣


Andra emojis i gruppen "symboler"