Emoji 🈂️ - Japansk skylt som betyder service

🈂️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🈂️

Denna emoji betyder "service" eller "serveringsavgift" och innehåller det japanska katakana-tecknet "sa". Katakana-tecken är egentligen bara stavelser och har (oftast) inte någon egen betydelse, såsom kanji-tecknen, men i detta kontext betyder denna skylt att "huset bjuder" på någonting, till exempel en välkomstdrink eller liknande.


Info om emoji japansk skylt som betyder service

Här kan du läsa mer om emojin 🈂️. Den huvudgrupp som emojin japansk skylt som betyder service hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 304 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just japansk skylt som betyder service finns det dock inte några varianter till.


Emoji japansk skylt som betyder service på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Japanese sign for Service Charge
🇳🇴 Norska: Japansk tegn for driks eller tips
🇩🇰 Danska: Japansk symbol for drikkepenge
🇫🇮 Finska: Japanilainen merkki, joka tarkoittaa palvelua tai palvelumaksua


Kopiera och använd emoji 🈂️

Om du vill kopiera emojin japansk skylt som betyder service för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F202 FE0F

HTML-kod:   🈂️


Andra emojis i gruppen "symboler"