Emoji Ganska liten vit kvadratEmojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji ganska liten vit kvadrat

Här hittar du emojin ganska liten vit kvadrat avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin ganska liten vit kvadrat hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just ganska liten vit kvadrat finns det dock inte några varianter till.

Emoji ganska liten vit kvadrat på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin ganska liten vit kvadrat heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: White medium square
🇳🇴 Norska: Middels lite hvitt kvadrat
🇩🇰 Danska: Mellemstort hvidt kvadrat
🇫🇮 Finska: Valkoinen keskikokoinen pikkuneliö

Kopiera och använd emoji ganska liten vit kvadrat

Om du vill kopiera emojin ganska liten vit kvadrat för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji ganska liten vit kvadrat kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji ganska liten vit kvadrat

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   25FB

HTML-kod:   ◻

Andra emojis i gruppen "symboler"