Emoji ⚤ - Kvinno- och manssymbol (bisexualitet)Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder ⚤

Denna emoji föreställer en kvinnosymbol och en manssymbol som har flätats samman till en och samma symbol, och är tänkt att symbolisera bisexualitet.


Info om emoji kvinno- och manssymbol (bisexualitet)

Här kan du läsa mer om emojin ⚤. Emojin kvinno- och manssymbol (bisexualitet) hör till de interna emojigrupperna Pride och HBTQ, Mors dag, Internationella kvinnodagen.  Den huvudgrupp som emojin kvinno- och manssymbol (bisexualitet) hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 299 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinno- och manssymbol (bisexualitet) finns det dock inte några varianter till.


Emoji kvinno- och manssymbol (bisexualitet) på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Interlocked Female and Male Sign (bisexual)
🇳🇴 Norska: Kvinnelig og mannlig symbol (bifilitet)
🇩🇰 Danska: Kvindeligt og mandligt symbol (biseksualitet)
🇫🇮 Finska: Naisen ja miehen symboli (biseksuaalisuus)


Kopiera och använd emoji ⚤

Om du vill kopiera emojin kvinno- och manssymbol (bisexualitet) för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   26A4

HTML-kod:   ⚤


Andra emojis i gruppen "symboler"