Emoji 🔯 - Sexuddig stjärna med prick i mitten

🔯

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🔯

Emojin sexuddig stjärna med prick i mitten hör till gruppen symboler, och är därför en symbol för någonting. Vanligen brukar emojins namn avslöja vad den är en symbol för, men om det inte hjälper kan man även få ledtrådar genom att kolla på emojins engelska originalnamn, som är six pointed star with middle dot.


Info om emoji sexuddig stjärna med prick i mitten

Här kan du läsa mer om emojin 🔯. Emojin sexuddig stjärna med prick i mitten hör till den interna emojigruppen Chanukka.  Den huvudgrupp som emojin sexuddig stjärna med prick i mitten hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 299 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just sexuddig stjärna med prick i mitten finns det dock inte några varianter till.


Emoji sexuddig stjärna med prick i mitten på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Six pointed star with middle dot
🇳🇴 Norska: Sekstagget stjerne med prikk i midten
🇩🇰 Danska: Sekstakket stjerne med punkt i midten
🇫🇮 Finska: Kuusisakarainen tähti jossa piste keskellä


Kopiera och använd emoji 🔯

Om du vill kopiera emojin sexuddig stjärna med prick i mitten för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F52F

HTML-kod:   🔯


Andra emojis i gruppen "symboler"