Emoji Sexuddig stjärna med prick i mitten

🔯

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji sexuddig stjärna med prick i mitten

Här hittar du emojin sexuddig stjärna med prick i mitten avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin sexuddig stjärna med prick i mitten hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just sexuddig stjärna med prick i mitten finns det dock inte några varianter till.

Emoji sexuddig stjärna med prick i mitten på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin sexuddig stjärna med prick i mitten heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Six pointed star with middle dot
🇳🇴 Norska: Sekstagget stjerne med prikk i midten
🇩🇰 Danska: Sekstakket stjerne med punkt i midten
🇫🇮 Finska: Kuusisakarainen tähti jossa piste keskellä

Kopiera och använd emoji sexuddig stjärna med prick i mitten

Om du vill kopiera emojin sexuddig stjärna med prick i mitten för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji sexuddig stjärna med prick i mitten kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji sexuddig stjärna med prick i mitten

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F52F

HTML-kod:   🔯

Andra emojis i gruppen "symboler"