Emoji Ringklocka

🔔

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji ringklocka

Här hittar du emojin ringklocka avbildad i stor storlek. Emojin ringklocka hör till de interna emojigrupperna Bröllop, Julafton, Nyårsafton.  Den huvudgrupp som emojin ringklocka hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just ringklocka finns det dock inte några varianter till.

Emoji ringklocka på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin ringklocka heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Bell
🇳🇴 Norska: Klokke
🇩🇰 Danska: Klokke
🇫🇮 Finska: Kello

Kopiera och använd emoji ringklocka

Om du vill kopiera emojin ringklocka för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji ringklocka kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji ringklocka

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F514

HTML-kod:   🔔

Andra emojis i gruppen "symboler"