Emoji 🈸 - Japansk skylt som betyder användning

🈸

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🈸

Denna emoji betyder "användning" och innehåller det japanska kanji-tecknet för "förfrågan". En alternativ betydelse av emojin är "apa", från den kinesiska zodiaken. Tecknet används vanligtvis i Japan för att märka ut ett ansökningsformulär eller kontaktinformation för eventuella förfrågningar.


Statistik för emoji 🈸

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 🈸 ("japansk skylt som betyder användning"), ligger på plats 814 av alla 1898 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 🈸 är maj, senast hade den ungefär 50 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är oktober. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 🈸.


Info om emoji japansk skylt som betyder användning

Här kan du läsa mer om emojin 🈸. Den huvudgrupp som emojin japansk skylt som betyder användning hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1897 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just japansk skylt som betyder användning finns det dock inte några varianter till.


Emoji japansk skylt som betyder användning på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Japanese sign for usage
🇳🇴 Norska: Japansk tegn for app
🇩🇰 Danska: Japansk symbol for ansøgning
🇫🇮 Finska: Japanilainen merkki, joka tarkoittaa hakemusta


Kopiera och använd emoji 🈸

Om du vill kopiera emojin japansk skylt som betyder användning för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F238

HTML-kod:   🈸


Andra emojis i gruppen "symboler"