Emoji Högtalare med en ljudvåg

🔉

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji högtalare med en ljudvåg

Här hittar du emojin högtalare med en ljudvåg avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin högtalare med en ljudvåg hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just högtalare med en ljudvåg finns det dock inte några varianter till.

Emoji högtalare med en ljudvåg på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin högtalare med en ljudvåg heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Speaker with one sound wave
🇳🇴 Norska: Høyttaler med middels volum
🇩🇰 Danska: Højttaler med medium lydstyrke
🇫🇮 Finska: Kaiutin normaalilla äänenvoimakkuudella

Kopiera och använd emoji högtalare med en ljudvåg

Om du vill kopiera emojin högtalare med en ljudvåg för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji högtalare med en ljudvåg kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji högtalare med en ljudvåg

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F509

HTML-kod:   🔉

Andra emojis i gruppen "symboler"