Emoji Diagram med uppåtgående trend och yentecken

💹

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji diagram med uppåtgående trend och yentecken

Här hittar du emojin diagram med uppåtgående trend och yentecken avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin diagram med uppåtgående trend och yentecken hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just diagram med uppåtgående trend och yentecken finns det dock inte några varianter till.

Emoji diagram med uppåtgående trend och yentecken på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin diagram med uppåtgående trend och yentecken heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Chart with upwards trend and yen sign
🇳🇴 Norska: Stigende graf med yen-tegn
🇩🇰 Danska: Diagram med stigende tendens og yentegn
🇫🇮 Finska: Kaavio, jossa nouseva trendi ja jenin merkki

Kopiera och använd emoji diagram med uppåtgående trend och yentecken

Om du vill kopiera emojin diagram med uppåtgående trend och yentecken för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji diagram med uppåtgående trend och yentecken kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji diagram med uppåtgående trend och yentecken

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F4B9

HTML-kod:   💹

Andra emojis i gruppen "symboler"