Emoji ⚫ - Stor svart cirkelEmojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder ⚫

Emojin stor svart cirkel hör till gruppen symboler, och är därför en symbol för någonting. Vanligen brukar emojins namn avslöja vad den är en symbol för, men om det inte hjälper kan man även få ledtrådar genom att kolla på emojins engelska originalnamn, som är white circle.


Statistik för emoji ⚫

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin ⚫ ("stor svart cirkel"), ligger på plats 490 av alla 1870 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin ⚫ är oktober, senast hade den ungefär 80 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är december. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji ⚫.


Info om emoji stor svart cirkel

Här kan du läsa mer om emojin ⚫. Emojin stor svart cirkel hör till den interna emojigruppen Black Lives Matter.  Den huvudgrupp som emojin stor svart cirkel hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1869 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just stor svart cirkel finns det dock inte några varianter till.


Emoji stor svart cirkel på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: White circle
🇳🇴 Norska: Svart sirkel
🇩🇰 Danska: Sort cirkel
🇫🇮 Finska: Musta ympyrä


Kopiera och använd emoji ⚫

Om du vill kopiera emojin stor svart cirkel för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   26AB

HTML-kod:   ⚫


Andra emojis i gruppen "symboler"