Emoji Spola bakåt-symbolEmojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji spola bakåt-symbol

Här hittar du emojin spola bakåt-symbol avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin spola bakåt-symbol hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just spola bakåt-symbol finns det dock inte några varianter till.

Emoji spola bakåt-symbol på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin spola bakåt-symbol heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Left-pointing double triangle
🇳🇴 Norska: Spol tilbake-symbol
🇩🇰 Danska: Mediesymbol for spol tilbage
🇫🇮 Finska: Kelaa taaksepäin ‑symboli

Kopiera och använd emoji spola bakåt-symbol

Om du vill kopiera emojin spola bakåt-symbol för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji spola bakåt-symbol kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji spola bakåt-symbol

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   23EA

HTML-kod:   ⏪

Andra emojis i gruppen "symboler"