Emoji 🚯 - Skräpa inte ned-skylt

🚯

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🚯

Emojin skräpa inte ned-skylt hör till gruppen symboler, och är därför en symbol för någonting. Vanligen brukar emojins namn avslöja vad den är en symbol för, men om det inte hjälper kan man även få ledtrådar genom att kolla på emojins engelska originalnamn, som är do not litter symbol.


Statistik för emoji 🚯

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 🚯 ("skräpa inte ned-skylt"), ligger på plats 1084 av alla 1870 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 🚯 är juni, senast hade den ungefär 50 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är februari. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 🚯.


Info om emoji skräpa inte ned-skylt

Här kan du läsa mer om emojin 🚯. Den huvudgrupp som emojin skräpa inte ned-skylt hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1869 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just skräpa inte ned-skylt finns det dock inte några varianter till.


Emoji skräpa inte ned-skylt på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Do not litter symbol
🇳🇴 Norska: Forsøpling ikke tillatt
🇩🇰 Danska: Smid ikke affald
🇫🇮 Finska: Roskaaminen kielletty


Kopiera och använd emoji 🚯

Om du vill kopiera emojin skräpa inte ned-skylt för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F6AF

HTML-kod:   🚯


Andra emojis i gruppen "symboler"