Emoji Skräpa inte ned-skylt

🚯

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji skräpa inte ned-skylt

Här hittar du emojin skräpa inte ned-skylt avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin skräpa inte ned-skylt hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just skräpa inte ned-skylt finns det dock inte några varianter till.

Emoji skräpa inte ned-skylt på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin skräpa inte ned-skylt heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Do not litter symbol
🇳🇴 Norska: Forsøpling ikke tillatt
🇩🇰 Danska: Smid ikke affald
🇫🇮 Finska: Roskaaminen kielletty

Kopiera och använd emoji skräpa inte ned-skylt

Om du vill kopiera emojin skräpa inte ned-skylt för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji skräpa inte ned-skylt kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji skräpa inte ned-skylt

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F6AF

HTML-kod:   🚯

Andra emojis i gruppen "symboler"