Emoji Ingen under arton tillåten

🔞

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji ingen under arton tillåten

Här hittar du emojin ingen under arton tillåten avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin ingen under arton tillåten hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just ingen under arton tillåten finns det dock inte några varianter till.

Emoji ingen under arton tillåten på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin ingen under arton tillåten heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: No one under eighteen symbol
🇳🇴 Norska: Attenårsgrense
🇩🇰 Danska: Ikke under atten
🇫🇮 Finska: Ei alle 18-vuotiaita ‑merkki

Kopiera och använd emoji ingen under arton tillåten

Om du vill kopiera emojin ingen under arton tillåten för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji ingen under arton tillåten kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji ingen under arton tillåten

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F51E

HTML-kod:   🔞

Andra emojis i gruppen "symboler"