Emoji ♐ - Skytten (stjärntecken)Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder ♐

Denna emoji föreställer stjärntecknet Skytten, och används inom astrologin för att representera någon som är född inom ett visst datumintervall. För att vara en skytt skall man vara född under perioden 23 november till 21 december. Om ni är nyfikna av horoskopet idag för skytten kan ni klicka er vidare här dagens horoskop skytten.


Statistik för emoji ♐

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin ♐ ("skytten (stjärntecken)"), ligger på plats 525 av alla 1870 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin ♐ är januari, senast hade den ungefär 70 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är juni. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji ♐.


Info om emoji skytten (stjärntecken)

Här kan du läsa mer om emojin ♐. Den huvudgrupp som emojin skytten (stjärntecken) hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1869 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just skytten (stjärntecken) finns det dock inte några varianter till.


Emoji skytten (stjärntecken) på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Sagittarius
🇳🇴 Norska: Skytten
🇩🇰 Danska: Skytte stjernetegn
🇫🇮 Finska: Jousimies horoskooppimerkki


Kopiera och använd emoji ♐

Om du vill kopiera emojin skytten (stjärntecken) för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   2650

HTML-kod:   ♐


Andra emojis i gruppen "symboler"