Emoji 🈲 - Japansk skylt som betyder förbjudet

🈲

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🈲

Denna emoji betyder "förbjudet" och innehåller även det japanska kanji-tecknet för "förbjudet". Används framför allt för att indikera att någonting inte är tillåtet.


Info om emoji japansk skylt som betyder förbjudet

Här kan du läsa mer om emojin 🈲. Den huvudgrupp som emojin japansk skylt som betyder förbjudet hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 299 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just japansk skylt som betyder förbjudet finns det dock inte några varianter till.


Emoji japansk skylt som betyder förbjudet på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Japanese sign for forbidden
🇳🇴 Norska: Japansk tegn for forbudt
🇩🇰 Danska: Japansk symbol for forbudt
🇫🇮 Finska: Japanilainen merkki, joka tarkoittaa kiellettyä


Kopiera och använd emoji 🈲

Om du vill kopiera emojin japansk skylt som betyder förbjudet för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F232

HTML-kod:   🈲


Andra emojis i gruppen "symboler"