Emoji Mata ut-symbol

⏏️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji mata ut-symbol

Här hittar du emojin mata ut-symbol avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin mata ut-symbol hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just mata ut-symbol finns det dock inte några varianter till.

Emoji mata ut-symbol på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin mata ut-symbol heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Eject symbol
🇳🇴 Norska: Mat ut-symbol
🇩🇰 Danska: Eject-symbol
🇫🇮 Finska: Poista symboli

Kopiera och använd emoji mata ut-symbol

Om du vill kopiera emojin mata ut-symbol för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji mata ut-symbol kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji mata ut-symbol

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   23CF FE0F

HTML-kod:   ⏏️

Andra emojis i gruppen "symboler"