Emoji 🔢 - Inmatningssymbol för siffror

🔢

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🔢

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är inmatningssymbol för siffror. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är input symbol for numbers.

Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!

Info om emoji inmatningssymbol för siffror

Här kan du läsa mer om emojin 🔢. Den huvudgrupp som emojin inmatningssymbol för siffror hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 291 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just inmatningssymbol för siffror finns det dock inte några varianter till.

Emoji inmatningssymbol för siffror på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Input symbol for numbers
🇳🇴 Norska: Inndatasymbol for tall
🇩🇰 Danska: Indtastningssymbol for tal
🇫🇮 Finska: Syöttösymboli numeroille

Kopiera och använd emoji 🔢

Om du vill kopiera emojin inmatningssymbol för siffrorför att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F522

HTML-kod:   🔢

Andra emojis i gruppen "symboler"