Emoji Inmatningssymbol för siffror

🔢

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji inmatningssymbol för siffror

Här hittar du emojin inmatningssymbol för siffror avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin inmatningssymbol för siffror hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just inmatningssymbol för siffror finns det dock inte några varianter till.

Emoji inmatningssymbol för siffror på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin inmatningssymbol för siffror heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Input symbol for numbers
🇳🇴 Norska: Inndatasymbol for tall
🇩🇰 Danska: Indtastningssymbol for tal
🇫🇮 Finska: Syöttösymboli numeroille

Kopiera och använd emoji inmatningssymbol för siffror

Om du vill kopiera emojin inmatningssymbol för siffror för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji inmatningssymbol för siffror kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji inmatningssymbol för siffror

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F522

HTML-kod:   🔢

Andra emojis i gruppen "symboler"