Emoji Nedåtpekande liten triangel

🔽

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji nedåtpekande liten triangel

Här hittar du emojin nedåtpekande liten triangel avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin nedåtpekande liten triangel hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just nedåtpekande liten triangel finns det dock inte några varianter till.

Emoji nedåtpekande liten triangel på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin nedåtpekande liten triangel heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Shuffle tracks button
🇳🇴 Norska: Nedoverpekende trekant
🇩🇰 Danska: Trekant, der peger nedad
🇫🇮 Finska: Alaspäin osoittava kolmio

Kopiera och använd emoji nedåtpekande liten triangel

Om du vill kopiera emojin nedåtpekande liten triangel för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji nedåtpekande liten triangel kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji nedåtpekande liten triangel

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F53D

HTML-kod:   🔽

Andra emojis i gruppen "symboler"