Emoji 💮 - Vit blomma

💮

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 💮

Denna emoji föreställer en vit blomma utsmyckad med en röd ram. Den innehåller (på de flesta enheter) en japansk text som lite grovt översatt betyder "mycket bra gjort" och används ofta av lärare genom en stämpel som de använder för att stämpla elevers arbeten eller uppsatser som de anser vara utmärkt genomförda.


Statistik för emoji 💮

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin 💮 ("vit blomma"), ligger på plats 381 av alla 1870 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin 💮 är juni, senast hade den ungefär 90 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är november. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji 💮.


Info om emoji vit blomma

Här kan du läsa mer om emojin 💮. Den huvudgrupp som emojin vit blomma hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1869 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just vit blomma finns det dock inte några varianter till.


Emoji vit blomma på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: White flower
🇳🇴 Norska: Hvit blomst
🇩🇰 Danska: Hvid blomst
🇫🇮 Finska: Valkoinen kukka


Kopiera och använd emoji 💮

Om du vill kopiera emojin vit blomma för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F4AE

HTML-kod:   💮


Andra emojis i gruppen "symboler"