Emoji Glob med meridianer

🌐

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji glob med meridianer

Här hittar du emojin glob med meridianer avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin glob med meridianer hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just glob med meridianer finns det dock inte några varianter till.

Emoji glob med meridianer på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin glob med meridianer heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Globe with meridians
🇳🇴 Norska: Jordklode med lengdegrader
🇩🇰 Danska: Globus med meridianer
🇫🇮 Finska: Maapallo ja pituuspiirit

Kopiera och använd emoji glob med meridianer

Om du vill kopiera emojin glob med meridianer för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji glob med meridianer kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji glob med meridianer

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F310

HTML-kod:   🌐

Andra emojis i gruppen "symboler"