Emoji Inringad versal: M

Ⓜ️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji inringad versal: m

Här hittar du emojin inringad versal: m avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin inringad versal: m hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just inringad versal: m finns det dock inte några varianter till.

Emoji inringad versal: m på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin inringad versal: m heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Circled latin capital letter m
🇳🇴 Norska: M med ring rundt
🇩🇰 Danska: M i en cirkel
🇫🇮 Finska: Ympyröity m-kirjain

Kopiera och använd emoji inringad versal: m

Om du vill kopiera emojin inringad versal: m för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji inringad versal: m kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji inringad versal: m

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   24C2 FE0F

HTML-kod:   Ⓜ️

Andra emojis i gruppen "symboler"