Emoji Kraftig stor cirkelEmojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji kraftig stor cirkel

Här hittar du emojin kraftig stor cirkel avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin kraftig stor cirkel hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kraftig stor cirkel finns det dock inte några varianter till.

Emoji kraftig stor cirkel på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin kraftig stor cirkel heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Heavy large circle
🇳🇴 Norska: Sirkel
🇩🇰 Danska: Cirkel
🇫🇮 Finska: Ympyrämerkki

Kopiera och använd emoji kraftig stor cirkel

Om du vill kopiera emojin kraftig stor cirkel för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji kraftig stor cirkel kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji kraftig stor cirkel

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   2B55

HTML-kod:   ⭕

Andra emojis i gruppen "symboler"