Emoji Uppåtpekande röd triangel

🔺

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji uppåtpekande röd triangel

Här hittar du emojin uppåtpekande röd triangel avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin uppåtpekande röd triangel hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just uppåtpekande röd triangel finns det dock inte några varianter till.

Emoji uppåtpekande röd triangel på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin uppåtpekande röd triangel heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Up-pointing red triangle
🇳🇴 Norska: Rød trekant som peker opp
🇩🇰 Danska: Trekant med spidsen opad
🇫🇮 Finska: Ylöspäin osoittava punainen kolmio

Kopiera och använd emoji uppåtpekande röd triangel

Om du vill kopiera emojin uppåtpekande röd triangel för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji uppåtpekande röd triangel kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji uppåtpekande röd triangel

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F53A

HTML-kod:   🔺

Andra emojis i gruppen "symboler"