Emoji Top med uppåtpekande pil ovanför

🔝

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji top med uppåtpekande pil ovanför

Här hittar du emojin top med uppåtpekande pil ovanför avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin top med uppåtpekande pil ovanför hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just top med uppåtpekande pil ovanför finns det dock inte några varianter till.

Emoji top med uppåtpekande pil ovanför på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin top med uppåtpekande pil ovanför heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Top with upwards arrow above
🇳🇴 Norska: Topp-pil
🇩🇰 Danska: Øverste pil
🇫🇮 Finska: Sana TOP ja nuoli

Kopiera och använd emoji top med uppåtpekande pil ovanför

Om du vill kopiera emojin top med uppåtpekande pil ovanför för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji top med uppåtpekande pil ovanför kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji top med uppåtpekande pil ovanför

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F51D

HTML-kod:   🔝

Andra emojis i gruppen "symboler"