Emoji ♉ - Oxe (stjärntecken)Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder ♉

Denna emoji föreställer stjärntecknet Oxen, och används inom astrologin för att representera någon som är född inom ett visst datumintervall. För att vara en oxe skall man vara född under perioden 20 april till 21 maj. Om ni är nyfikna av horoskopet idag för oxen kan ni klicka er vidare här dagens horoskop oxen.


Statistik för emoji ♉

Som den största emoji-sajten i Sverige har vi även möjlighet att samla stora mängder statistik kring populariteten hos alla emojis, och just emojin ♉ ("oxe (stjärntecken)"), ligger på plats 569 av alla 1870 emojis i topplistan för detta år. Den månad som är den populäraste månaden vad gäller användning av emojin ♉ är maj, senast hade den ungefär 70 visningar på vår sajt under denna månad. Den månad som är den näst populäraste månaden är september. Här nedan visas en graf som visar hur stor andel av årets alla visningar som infaller på de respektive månaderna under året för emoji ♉.


Info om emoji oxe (stjärntecken)

Här kan du läsa mer om emojin ♉. Den huvudgrupp som emojin oxe (stjärntecken) hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 1869 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just oxe (stjärntecken) finns det dock inte några varianter till.


Emoji oxe (stjärntecken) på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Taurus
🇳🇴 Norska: Tyren
🇩🇰 Danska: Tyr stjernetegn
🇫🇮 Finska: Härkä horoskooppimerkki


Kopiera och använd emoji ♉

Om du vill kopiera emojin oxe (stjärntecken) för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   2649

HTML-kod:   ♉


Andra emojis i gruppen "symboler"