Emoji Stoppskylt

🛑

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji stoppskylt

Här hittar du emojin stoppskylt avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin stoppskylt hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just stoppskylt finns det dock inte några varianter till.

Emoji stoppskylt på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin stoppskylt heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Stop sign
🇳🇴 Norska: Åttekantet skilt
🇩🇰 Danska: Ottekantet tegn
🇫🇮 Finska: Kahdeksankulmainen merkki

Kopiera och använd emoji stoppskylt

Om du vill kopiera emojin stoppskylt för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji stoppskylt kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji stoppskylt

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F6D1

HTML-kod:   🛑

Andra emojis i gruppen "symboler"