Emoji Blodgrupp A

🅰️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji blodgrupp a

Här hittar du emojin blodgrupp a avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin blodgrupp a hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just blodgrupp a finns det dock inte några varianter till.

Vad betyder 🅰️?

Denna emoji är tänkt att representera blodgruppen A. Emojin hette tidigare Negativ kvadrat med latinskt versalt A.

Emoji blodgrupp a på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin blodgrupp a heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Negative squared latin capital letter a
🇳🇴 Norska: Blodtype A
🇩🇰 Danska: Blodtype A
🇫🇮 Finska: Veriryhmä A

Kopiera och använd emoji blodgrupp a

Om du vill kopiera emojin blodgrupp a för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji blodgrupp a kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji blodgrupp a

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F170 FE0F

HTML-kod:   🅰️

Andra emojis i gruppen "symboler"