Emoji 🔼 - Uppåtpekande liten triangel

🔼

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder 🔼

Emojin uppåtpekande liten triangel hör till gruppen symboler, och är därför en symbol för någonting. Vanligen brukar emojins namn avslöja vad den är en symbol för, men om det inte hjälper kan man även få ledtrådar genom att kolla på emojins engelska originalnamn, som är up-pointing small triangle.


Info om emoji uppåtpekande liten triangel

Här kan du läsa mer om emojin 🔼. Den huvudgrupp som emojin uppåtpekande liten triangel hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 304 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just uppåtpekande liten triangel finns det dock inte några varianter till.


Emoji uppåtpekande liten triangel på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Up-pointing small triangle
🇳🇴 Norska: Oppoverpekende trekant
🇩🇰 Danska: Trekant, der peger opad
🇫🇮 Finska: Ylös osoittava kolmio


Kopiera och använd emoji 🔼

Om du vill kopiera emojin uppåtpekande liten triangel för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F53C

HTML-kod:   🔼


Andra emojis i gruppen "symboler"