Emoji Kvinnosymbol

🚺

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji kvinnosymbol

Här hittar du emojin kvinnosymbol avbildad i stor storlek. Emojin kvinnosymbol hör till de interna emojigrupperna Pride och HBTQ, Mors dag, Internationella kvinnodagen.  Den huvudgrupp som emojin kvinnosymbol hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just kvinnosymbol finns det dock inte några varianter till.

Emoji kvinnosymbol på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin kvinnosymbol heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Womens symbol
🇳🇴 Norska: Kvinnesymbol
🇩🇰 Danska: Kvindetegn
🇫🇮 Finska: Naisten symboli

Kopiera och använd emoji kvinnosymbol

Om du vill kopiera emojin kvinnosymbol för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji kvinnosymbol kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji kvinnosymbol

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F6BA

HTML-kod:   🚺

Andra emojis i gruppen "symboler"