Emoji Mellanstor vit kvadratEmojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji mellanstor vit kvadrat

Här hittar du emojin mellanstor vit kvadrat avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin mellanstor vit kvadrat hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just mellanstor vit kvadrat finns det dock inte några varianter till.

Emoji mellanstor vit kvadrat på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin mellanstor vit kvadrat heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: White medium small square
🇳🇴 Norska: Middels hvitt kvadrat
🇩🇰 Danska: Medium hvidt kvadrat
🇫🇮 Finska: Valkoinen keskikokoinen neliö

Kopiera och använd emoji mellanstor vit kvadrat

Om du vill kopiera emojin mellanstor vit kvadrat för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji mellanstor vit kvadrat kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji mellanstor vit kvadrat

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   25FD

HTML-kod:   ◽

Andra emojis i gruppen "symboler"