Emoji Menora med nio armar

🕎

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Info om emoji menora med nio armar

Här hittar du emojin menora med nio armar avbildad i stor storlek. Den huvudgrupp som emojin menora med nio armar hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 277 liknande emojis. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just menora med nio armar finns det dock inte några varianter till.

Emoji menora med nio armar på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin menora med nio armar heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Kaaba
🇳🇴 Norska: Menora
🇩🇰 Danska: Menorah
🇫🇮 Finska: Menora

Kopiera och använd emoji menora med nio armar

Om du vill kopiera emojin menora med nio armar för att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emoji menora med nio armar kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator. OBS! Denna funktion fungerar inte på smartphones och är därför dold, där kan du istället trycka med fingret mot emojin i några sekunder tills det kommer upp en dialogruta som frågar om du vill kopiera den, sedan kan du enkelt markera (om den inte redan blivit det automatiskt) och sedan kopiera emojin.

Hex- och HTML-kod för emoji menora med nio armar

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   1F54E

HTML-kod:   🕎

Andra emojis i gruppen "symboler"