Emoji ▶️ - Högerpekande triangel

▶️

Emojin är kopierad och redo att klistras in!

Vad betyder ▶️

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är högerpekande triangel. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är play button.

Glöm inte att kolla in vår sida med roliga emojiprylar och presenter!

Info om emoji högerpekande triangel

Här kan du läsa mer om emojin ▶️. Den huvudgrupp som emojin högerpekande triangel hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 291 liknande emojier. Många emojis finns även i olika varianter, som t.ex. andra hudfärger, just högerpekande triangel finns det dock inte några varianter till.

Emoji högerpekande triangel på andra språk

Om du är nyfiken på vad emojin heter på andra språk, t.ex. de andra nordiska språken såsom finska, norska och danska, så kan du kika här nedan.

🇺🇸 Engelska: Play button
🇳🇴 Norska: Høyrepekende trekant
🇩🇰 Danska: Trekant, der peger mod højre
🇫🇮 Finska: Oikealle osoittava kolmio

Kopiera och använd emoji ▶️

Om du vill kopiera emojin högerpekande triangelför att till exempel använda den i ett mail eller i en chatt, behöver du bara klicka på knappen "Klicka här för att kopiera emojin" som finns under emojin högst upp på sidan. Emojin kommer då att hamna i ditt clipboard, och du kan enkelt klistra in den på vanligt vis - t.ex. genom att trycka trycka på ctrl+v (eller cmd+v på en Mac) om du sitter vid en vanlig dator.

Hex- och HTML-kod för emojin

Här nedan finner du även emojins hex-kod samt ett färdigkodat exempel som är redo att användas direkt i en HTML-fil.

Hex-kod:   25B6 FE0F

HTML-kod:   ▶️

Andra emojis i gruppen "symboler"